U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

AnyTyme: voor en door ondernemers 

 


Een samenwerking tussen cafetaria’s en lunchrooms waarin de gast, service, hygiëne en de beste kwaliteit centraal staan.

AnyTime is snack time: op ieder moment van de dag welkom.

Alles bereid met verse producten en volgens het verantwoord frituren keurmerk. Samenwerking op gebied van marketing, assortiment en ervaring is de basis van onze “familie” via AnyTyme.nl kunt u zien welke collega’s en waar zij zich bevinden in Nederland. Samen sterk met de gast als het middelpunt, voor u een vertrouwde kwaliteit en bij ons schijnt de zon immers altijd! 

 

 

 Keuring en inspectie 

 

Jaarlijks worden alle AnyTyme bedrijven voorzien van een hygiëne keurmerk na een grondige en uitgebreide controle door een keurmeester. U herkent de goedkeuring aan de sticker met de duim.

 

 

Anytyme van het jaar

Elke jaar in november wordt er bekend gemaakt wie de beste AnyTyme van afgelopen jaar is.

Hier komen het hele jaar door (mistery)gasten op bezoek die de de kwaliteit van het bedrijf in een

keuringsrapport doorgeven. De Roode Vos is gerangschikt in de wall of fame. Het team heeft

in de loop der jaren de 1e, 2e en 3e prijs in de wacht gesleept. Een erkenning voor het team van de Roode Vos en een gegeven dat zij meedraaien in de top van AnyTyme land.

  

                                                                             Menucommissie 

Regelmatig zitten ondernemers met elkaar aan tafel om met elkaar te denken over menu; s en acties voor de maandelijkse folder. Wensen van gasten groot en klein worden omgezet in leuke creaties.

Ook u als gast kan wensen en iedeeën kenbaar maken. Regelmatig vragen wij om recepturen via een brainstorm kaartje, hoe leuk als uw creatie in de landelijke folder staat!!

 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?