Over ons

Vriendelijke service & kwaliteit staan  voorraan.....

 
Geen tijd om te koken, druk druk druk, of gewoon omdat het lekker is. Er zijn duizend en één redenen te bedenken voor het ophalen van warm eten of een lekker broodje.

De weg naar uw vaste stek is dan het meest denkbare, u weet de weg, kent de mensen en u weet wat u krijgt. Het team van De Roode Vos weet dit als geen ander, door samen aan tafel te praten over de vaste gasten en de behandeling daarvan (vaste bestellingen, dieët, toevoegingen etc. etc.) trainen wij in de herkenning van u als vaste gast. Indien u wensen heeft maar misschien ook opmerkingen die kunnen leiden tot een betere samenwerking met u, aarzel dan niet en vertel het ons.

 

   VROEGER: 

 

Herman Rouweler was de welbekende Rode Vos van Goor in de jaren zestig. De Kerkstraat was het plekje om een snelle hap te nuttigen en te genieten van zijn humor.

De Goorse ‘rooievos” waar via de achterdeur ook veel te beleven viel.  Hij is de oprichter van De Roode Vos en een begrip in Goor en omgeving. Het is voor ons de taak om,

De Roode Vos niet verloren te laten gaan. Een meeting point dat niet valt  weg te denken uit de Goorse gemeenschap. 
  
   HEDEN:

 

Sinds 1 april 1997 zwaaien wij, Fred en Angela, er de scepter. Samen met een aantal enthousiaste medewerkers doen wij onze uiterste best om het bedrijf zo professioneel mogelijk te sturen. Bekendheid kregen wij in 1998 door het winnen van de landelijke wedstrijd om het lekkerste broodje van Nederland. In oktober 2000 en januari 2003 hebben er een verbouwingen plaatsgevonden waarvan u het resultaat ziet. Eten komt uit de keuken, geen vitrines maar gekoelde werkbanken wat ten goede komt aan de kwaliteit en snelheid. We hebben alles samengevat in een menukrant die zowel in de zaak alswel online te lezen is. 

visitekaartje