U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Wij weten wat u eet

 

 Wij willen u graag informeren over eventuele allergenen in onze bereide proukten. Al of geen verplichting, wij willen niet dat u te maken krijgt met allergenische consequenties waarbij wij eventueel verantwoordelijk voor kunnen zijn. Om te komen tot een goede samenwerking willen wij weten welke allergenen u niet mag hebben. Wij hebben een uitgebreid register van onze producten dus kunnen we u optimaal adviseren. Heeft u wensen dan proberen we die in vervulling te laten gaan.  Veel glutenvrije producten hebben we al in huis en onze friet is altijd glutenvrij.

 

De 14 allergenen zijn:

Gluten bevattende granen: Tarwe, Rogge, Gerst, Haver, Spelt en kamut, Schaaldieren, Eieren, 

 • Vis, 
 • Aardnoten, 
 • Soja, 
 • Melk, inclusief lactose, 
 • Noten: amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, Pecanoten, 
 • Selderij, 
 • Mosterd, 
 • Sesamzaad, 
 • Zwaveldioxide en sulfieten, 
 • Lupine en 
 • Weekdieren

 

Koffie is niet meer weg te denken uit ons leven. Het is de meest gewaardeerde drank zowel thuis als in de horeca. De kwaliteit, bereiding, presentatie, kennis en service zijn belangrijke eigenschappen die de doorslag kunnen geven voor uw keuze. Caffè Mondiano is een totaalconcept van koffie. Het dekt het hele assortiment: van koffieboon tot koffiekopje.

  

 

Bij het uitpakken van uw bestelling kan er zomaar een lekker product bij zitten die u niet heeft besteld en ook niet heeft afgerekend. "Van ons voor u" om te proeven. We hebben regelmatig een snack om te proberen, ook via de folder die vaak euro snack wordt genoemd.

Proeft u maar goed want het kan zomaar eenmalig zijn.

Diverse lekkernijen

Hapjes, salades en broodjes

Hapjes, salades en broodjes

Verse frites

Op lage temperatuur verse eigen gebakken friet, van de Agria aardappel. Meenemen kan maar de kans bestaat dat deze patat wat zachter wordt . Een puntzak in de serre of op het terras is het meest lekkere.

Natuurlijk met onze patat-friteskruiden een super lekker frietje.

 

School- & Volksfeest

Het feest de feesten ook wel genoemd. Al 130 jaar organiseren wij met z’n allen een grandioost feest voor kinderen en ouderen. Veel wordt dit een weerzien van elkkaar en het bedrijvenuurtje duur vaan iets langer. Het enige stadshuis waar de vrachtwagens doorheen rijden om bier aan te leveren in de feesttent. Uniek van ons Goor. Dee feesttent staat midden in het centrum, de allergorische optocht komt via de schoolstraat bij de Roode Vos langs. Vanaf 13.00 uur de zondag van het feest is het hier ook feest. Een aanrader voor een ieder om dit feest eens mee te maken. Wees welkom 

Schoolfeestfoto's

 Milkshakes:

Wij hebben 26 smaken in huis, dat maakt de best getapte shake:

Aardbeien, Banaan, Chocolade, Bosbessen, Abrikoos, Kiwi, Ananas, Karamel, Framboos, Rum, Toffee, Pistache, Vanille, Witte chocolade, Crème brulee, Sinaasappel, Mango, Meloen, Cassis, Mokkam Advocaat, Citroen, Passievrucht, Latte Machiato

 

 

Gefeliciteerd.... een gratis frietje

Laat ons uw gegevens noteren in het adressenbestand van de Roode Vos en u krijgt een digitaal felicitatiekaartje. Een kaartje op uw verjaardag, hoe leuk??

Vaak zenden we een kaartje voor een gratis frietje mee en deze kunt u dan op vertoning van het mailtje ophalen. Je kan ook jouw adres gegevens door mailen, vergeet niet je geboortedatum: admin@deroodevos.nl

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?