U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Cafetaria AnyTyme de Roode Vos

Nodigt u uit om de kwaliteit van onze producten en diensten te ervaren.

         Vriendelijke service & Kwaliteit staan vooraan.....

Het ophalen van de ‘snelle hap’ is een beleving. U wilt zo snel mogelijk geholpen worden, daarbij zal het bestelde toch echt, binnen enkele secondes ingepakt en wel, gereed moeten zijn….anders zwaait er wat........ En dan hebben wij ook nog de mogelijkheid dat u bij thuiskomst niet tevreden bent, (Half gaar, lauwwarm en slordig ingepakt).

Wij stellen alles in het werk om u zoveel mogelijk tevreden te stellen ook het onmogelijke proberen wij waar te maken. Geduld is natuurlijk een schone zaak en als uw geduld op is, zeg het dan.

Om direct u bestelling op te nemen en hierbij goed te kunnen communiceren met de keuken, maken wij gebruik van een geavanceerde computerkassa. Voor alle medewerkers is het belangrijk om te weten wat u precies heeft besteld zodat er zo min mogelijk fouten gemaakt kunnen worden. Bestel dus duidelijk en rustig zodat wij van het begin aandacht aan uw bestelling kunnen geven. U mag direct afrekenen waarna u heel even kan wachten, wij vragen u om ruimte te maken voor gasten die na u zijn binnen gekomen. De volgorde van uitgifte heeft te maken met de bereidingstijd van gerechten.

Onze Labels

Er zijn duizend en één redenen te bedenken voor het ophalen van warm eten of een lekker broodje. De weg naar uw vaste stek is dan het meest denkbare, u weet de weg, kent de mensen en u weet wat u krijgt. Het team van de Roode Vos weet dit als geen ander, door samen aan tafel te praten over de vaste gasten en de behandeling daarvan (vaste bestellingen, dieet, allergenen, toevoegingen etc. etc.) trainen wij in de herkenning van u als vaste gast. Indien u wensen heeft maar misschien ook opmerkingen die kunnen leiden tot een betere samenwerking met u, aarzel dan niet maar vertel het ons. 

Sinds 1 april 1997 zwaaien wij, Fred en Angela er de scepter. Samen met een aantal enthousiaste medewerkers doen wij onze uiterste best om het bedrijf zo professioneel mogelijk te sturen.

Bekendheid kregen wij in 1998 door het winnen van de landelijke wedstrijd om het lekkerste broodje van Nederland. In oktober 2000 en januari 2003 hebben er een verbouwingen plaatsgevonden waarvan u nu het resultaat ziet. Eten komt uit de keuken, geen vitrines maar gekoelde werkbanken wat ten goede komt aan de kwaliteit en snelheid.

Er zijn verschillende menukaarten waaruit u uw keuze kan maken.

 

 Een buurtcafetaria waar u zich thuis mag voelen. 

    

 

Vroeger;

De Goorse 'rooievos' waar via de achterdeur ook veel te beleven viel. Herman Rouweler was de welbekende rode vos van Goor in de jaren zestig. De kerkstraat was het plekje om een snelle hap te nuttigen en te genieten van zijn humor. Hij is de oprichter van de Roode Vos in een begrip in Goor en omgeving. Het is voor ons de taak om de Roode Vos niet verloren te laten gaan, een meeting point die niet valt weg te denken uit de Goorse gemeenschap.

 

                       

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?